PC anda bermasalah?? Perlu FORMAT?? Takut privacy dicerobohi?

 

PC anda system hang, slow , banyak virus??? Takut privasi dan file sulit anda dicerobohi??? Tidak tahu macam mana nak trobleshoot???? Windows corrupted??  Jangan peningkan kepala anda. Tidak perlu bawa Pc n laptop anda ke mana-mana…kami boleh selesaikan msalah anda..

 

Kami ada menyediakan Cara format komputer paling mudah, cepat dan selamat.

 

Kami ada menyediakan cara paling mudah, cepat untuk format komputer anda yang bermasalah. Bagi yang malas nak baca banyak step troubleshooting, anda tidak perlu risau lagi kerana kami telah menyediakan video yang berkualiti HD untuk anda tengok dan faham dengan lebih senang dan mudah hanya dengan harga RM30 sahaja.

 

Dengan pembelian video ini sebanyak RM30, anda mendapat banyak keuntungan selain anda dapat belajar cara format dan menyelamatkan file2 sulit anda dari dicerobohi,anda boleh berbangga dapat format pc anda sendiri, anda juga dapat jimatkan masa dan kos pengangkutan untuk hantar ke kedai komputer dengan cas yang lebih mahal.

Video di bawah adalah contoh kualiti video berdefini tinggi (HD) yang akan anda dapat sekiranya anda membeli video ini, kerana video ini menunjukkan cara untuk download folder yang mungkin anda perlukan untuk format dan sebagainya.

http://caraformatkomputer.tk/pic/P1.jpg

http://caraformatkomputer.tk/pic/P21.jpg

Jika anda berminat untuk membeli video ini..

1) Anda perlu membuat bayaran ke akaun yang tertera di bawah dan selepas membuat pembayaran sila email bukti pembayaran anda dan sertakan email anda.

2) Dalam masa 24 jam, link video ini akan di email kan ke email anda. Link video ini akan diemail sahaja, tidak dijual dalam bentuk cetak atau di pos.

3) Video yang disediakan juga ini dalam format avi sahaja.

4) Jika perlu bantuan, kami akan beri bantuan melalui email yang anda sertakan.

5) Segala perkhidmatan bantuan akan di batal kan pada bila-bila masa sahaja.

6) Tidak dibenarkan perjualan semula video ini.

7) Tidak dibenarkan upload video ini ke youtube dan yang sama dengan nya.

8) Tidak dibenarkan kongsi dengan kawan video ini melainkan keluarga anda sahaja..(biasa laa cari makan,penat-penat buat takan bagi free je..kalau kawan nak suruh laa dia beli baru RM30.00 hingit jer..

9) Tidak ada jaminan wang dikembalikan selepas membuat pembayaran.

Apa yang anda akan dapat

1) Bantuan dari kami melalui email

2) Video yang anda download kebanyakan nya berasingan, contoh (caraformatwindows8.avi  ,caraformatwindows7.avi dan seterusnya.

3) Jikalau terdapat kemusykilan dari anda dari segi bantuan, contoh nya cara kongsi folder dengan komputer lain..saya akan balas dalam bentuk video dan uploadkan ke internet maka semua pelanggan saya akan dapat video terbaru itu secara percuma..(bergantung pada keadaan,masalah untuk selesaikan masalah tersebut

4) Cara yang kami tawarkan semua dalam format video yang berkualiti tinggi (hd).

 

VIDEO UNTUK DOWNLOAD BUAT MASA INI

1) activatewindows8HD.avi    << MACAM MANE NAK ACTIVATE WINDOWS 8

2) carabackupFILEsebelumFORMAT_HD.avi  << MACAM MANE NAK BACKUP FILE SEBELUM FORMAT DI DRIVE C (SESUAI UNTUK YANG TIDAK ADA external hard disk atau pendrive)

3) installDANactivateOFFICE2013hd.avi  << macam mane nak install dan offline activate microsoft office 2013

4) installDRIVERmanualHD.avi  << macam mane nak install driver manual

5) startmenuwin7win8HD.avi  << bagi yang guna windows 8 dan tidak ada start menu button, ini ada cara nya.

6) win7formatHD.avi << cara format windows 7 dan install windows 7

7) win8formatHD.avi << cara format windows 8 dan install windows 8

8) CARAuntukBACKUPdriverwindowsHD.avi << cara untuk backup driver windows ( sebelum format layan video ini dulu)

  

CARA PEMBAYARAN:

1) Sila bank in atau transfer RM30.00 ke Account Maybank 

Account number:

164762020974

Account name(1):

IBRAHIM BIN HAJI ABU

2) Selepas membuat bayaran pastikan resit bank in disimpan dan email kan bukti pemabyaran tersebut ke (webwired@gmail.com). Jika anda membuat Online Transfer

3) Jika tak ada scanner untuk scan resit tu, anda boleh ambik gambar dan wassap ke no 017- 2014511 dan kami akan emailkan link video dalam masa 24 jam selepas pembayaran diterima  bersama username dan password untuk link dibawah; 

ftp://ftp.caraformatkomputer.tk/

 

BILA ANDA KLIK LINK DI ATAS SILA MASUKKAN USERNAME DAN PASSWORD YANG ANDA DAPAT DARI EMAIL SAYA.